Luckykillerboy12:09:42amRinduuu gilerr
nano6:41:59pmgombak-gmaerz.com server noob sapa kawan dengan gm dia la senang pastu membuli je keje.
Yeen8:32:46amAlo
bro5:41:49pmoi
Trinity10:16:19pm
NoMoreTrinity10:16:29pmsad case
silentkiller12:48:14amuish zaman 2009 ak main ni ad lg ke ek
silentkiller12:49:01amwuu nama LK ak dlu KASTURI
silentkiller12:49:24am
silentkiller12:49:48amjebat gm ad lg ke haha
bro6:52:40pmserver i masih ada lagi x?ingt nk download.. -_-!!
bro6:52:49pm*ni
mobiro8:11:00pmsekarang ni player2 dah pindah main di http://www.mobi-mobi-ro.net main pakai phone pun boleh.
otakudang2:55:13pmxyah ajet promote server noob korang ktsni la. server ni hashield je expired. xnak open blk ke man
Player10:28:24pmbodo, update la sikit... plssss... website pun da tunggang terbalik
helo6:13:14amresgister id mcm ane?
helo6:13:31am


Geovani3:17:35amJom join geovani ragnarok
Geovani3:17:50amhttp://geovani-ro.com
Geovani3:18:09amKembali kan kegemilangan ro classic
mobi5:01:44amkegemilangan ro sekarang di http://www.mobi-mobi-ro.net
player10:22:06am @Geovani - kegemilangan apak kau. orang main overwatch
helo5:28:36pmhelo
helo5:28:48pmmcm manew nk daftar id
helo5:31:42pmbantu ler buat id mcm mne?
helo5:32:18pmgm ada x dlm ni.. id gm boleh beli x ..mcm dulu2..hehhe
1239:43:00amdownload mcm mna server ni
tiph10:26:32ammcm mane nk dowload
weikang8:10:15pmchineese game is very very noob in the world..hahaha
weikang8:11:07pmstupid punya server...all player noobies..
0/500 characters