Kong12:59:35pm
Kong12:59:42pmRasa nak main balik
newbie4:13:44pmservie blh men gi ke
newbie4:13:49pmtgk info kosong je
lol10:55:22ammana gm soulblade
ansatsu1:10:18pmboleh main lagi ka
abc2:01:17pmstill on ? lol
a5:11:20pmade god item x nnt

[email protected]2:41:02pmman ade lagi tak ro ni?
asda5:51:21pmserver ni idup lagi?
cinabusuk12:50:03amstupid server..stupid server..all player noob

cinaberakkapur12:51:01am
UnBreakbleZ10:11:18pmthis server still have?
sasd10:21:16pmkomon man open balik
joeJambul4:34:32pmad lg ke server nie?ke fh tutup
Admin8:03:22pmkalau kita RE:START ok tak?
Admin8:03:32pmkita buat job sampai trans je tapi sistem renewal
artsylar1:14:26pmok gak tu
adik3:29:02pmasda
adik3:29:15pmserver nie masih ada lagi ke tak?
asbul11:12:20pmala klu restart ialng sume barabg aku,,,
asbul11:13:29pmtp sebb nk main sngt, restart je la.. ape pole buat, sistem pun da baru..
asbul11:14:02pmbile nak start???? mengidam ni..
yan10:41:59pmmcm mna nak download ni
Hello10:45:59pmHello guys bat di nakaka connect
joejambul7:17:58pmokay gak..tp kalau restart brg ilang ke?sob3
joejambul7:18:28pmkasi jd la..haha..
dlfjas10:44:45pmlagi hidup ke server ni ?
kodi3:39:27pm ello
apple5:19:01pmhidup lagi ke server ni...huhuhuu
0/500 characters